Skip navigation

R&D / Engineering

Eigen ontwikkeling

Besturingstechniek en functionele veiligheid worden steeds meer geïntegreerd en gekoppeld. Sitomatic ontwikkelt maatwerkoplossingen voor zowel hardware als software. Met 3D-printers kunnen snel en eenvoudig prototypes worden ontworpen en gemaakt.

Naast de hardware ontwikkelt Sitomatic ook de printplaten, waardoor snel en flexibel kan worden ingespeeld op specifieke klantwensen.

Onze experts ondersteunen ontwikkelingsprojecten in de industriële procesindustrie en begeleiden bij projectvoorbereiding tot implementatie en inbedrijfstelling.

De focus van Sitomatic ligt op het ontwikkelen van hardware en printplaten waarin eigen software is geïmplementeerd voor de juiste werking met de juiste communicatiefuncties. Hiermee ontzorgt Sitomatic uw experts zodat zij zich kunnen concentreren op de kerncompetenties.

pexels-thisisengineering-3861972

3D-printen

Een 3D-printer is een printer die op basis van digitale bouwtekeningen driedimensionale objecten kan produceren. Dit gebeurt door het object laag na laag op te bouwen. Meestal gebruiken 3D-printers plastic, omdat het goedkoper is en gemakkelijker te gebruiken. Sommige 3D-printers kunnen printen met andere materialen, zoals metalen en keramiek. 3D-printen is een tak van de rapid prototyping-industrie.

bron: wikipedia

Naast de eigen ontwikkeling aan de software kant, ontwikkelt Sitomatic ook oplossingen aan de hardware kant om tot functionele ontwerpen te komen met als doel optimaal gebruikersvoordeel.

Sitomatic heeft de mogelijkheid om in huis 3D modellen en behuizingen te maken die vervolgens perfect passen op elk afsluiter.

minkus-aCniNTiIFd8-unsplash

Neem contact met ons op en we gaan graag een nieuwe uitdaging aan.

Gedetailleerde informatie is op aanvraag verkrijgbaar.

Bel ons: 0594-516670 of vul het contactformulier in.